In April we moved to our new office on Angas Street, after thirteen years in our previous location. The transition happened amidst the initial COVID-19 restrictions in South Australia, with our staff moving across one by one.

Build Inc refurbished the office space, with the brief of creating a ‘New York loft.’ Clients are welcomed into a modern reception area, showcasing a dark timber feature wall and ceiling. Polished concrete floors stretch through the communal areas of the office. The upper level utilises natural light with a high, pitched ceiling lined with leafy, green foliage.

 

 

The upper level has individual office spaces, with glass windows and doors to give a feeling of interaction and sociability. A communal working space runs between the individual offices, creating a space for collaborative work and internal meetings to take place.

 

 

The whole team have loved the transition of this office into a living and breathing space. We find ourselves thankful for small details, like being able to hear the rain on the roof and having plenty of natural light. We are also fortunate to be surrounded by an abundance of eateries and local businesses in our new office home.

Thank you to everyone who played a part in the creation of this space, and to the Adelaide Fish Team (Starfish Developments & the Ironfish Adelaide office) for such a smooth transition.